Pénzkereseti lehetőség, keress pénzt blogokkal

Internetes pénzkeresés, keress pénzt az interneten, naponta tömkelegével látunk ilyen reklámokat, mi több a postaládánkba is érkeznek szinte naponta különböző pénzkereseti ajánlatok. S ki az, aki nem szeretne pénzt keresni?
Természetesen nem sok az, amely fedi a valóságot, de akkor mégis, hogyan kereshetünk pénzt az interneten?
Nem csoda, hogy főleg kéretlen reklámlevelekben, reklámozott ajánlatoknak köszönhetően, elterjedt az a tévhit is, az interneten vagy az internet segítségével egyáltalán nem lehet pénzt keresni. Pedig lehet – csak éppen nem piramisjátékokkal, és egyéb butaságokkal. De akkor hogyan?
Egy kis tehetséggel és némi kreativitással bizony könnyen kereshetünk pénzt a neten, otthonról. A guru.com a világ legnagyobb szabadúszó munkaajánlatainak adatbázisával rendelkezik. Szinte minden, számítógéppel végezhető, kreatív munkakörben ezrével találhatunk ajánlatokat, a logótervezéstől, a könyvborító rajzoláson át a programozásig. De van itt még sok minden más is, a világ minden tájáról keresnek otthonról végezhető internetes munkára szakembereket. Ahhoz, hogy itt pénzt tudjunk keresni, kell tudni angolul, na meg értenünk kell valamihez azért, photoshop, kódolás, tervezés, marketing, egyebek. Lehet még domain nevekkel is pénzt keresni, mondjuk ez már nem olyan nagy üzlet, de azért még elég jó pénzkereseti lehetőség, azonban van sokkal egyszerűbb mód a pénzkeresésre, hála a Google egyik tökéletes szolgáltatásának az Google Adsense-nek. Nincs más dolgunk, mint jelentkezni a programba, ami teljesen ingyenes, beleilleszteni egy kódot az oldalunkba, és minden kattintásért gyarapodik a számlánk. Persze csak nagy látogatottságú honlap, illetve blog esetén működik, ez logikus. Ha már a blognál tartunk, le kell írjam, hogy a látogatók legtöbben a Google keresőből jönnek, nyilván azért, mert vásárolni akarnak, vagy csak éppen információt keresnek valamiről, és akkor kattintanak is. Ha több blogot írunk, több látogatót szerezhetünk, és sokkal több pénzt kereshetünk, a blogokban hatalmas nagy marketing lehetőség rejlik.
Keressél pénzt a blogoddal, tudd meg hogyan is?

Nincsenek megjegyzések :