Pénzkeresés az interneten, valódi internetes jövedelem

Internetes munka otthonodból, internetes pénzkereseti lehetőség!
Lehet az interneten pénzt keresni, de olyan online vállalkozás nincsen, amelyik  némi befektetést nem igényel. Nem valamiféle csoda vitamin megvásárlására gondolok, de a tudást, ami kell hozzá, meg kell szerezni, anélkül nem megy, vagy csak nagyon keservesen és szinte 0 eredménnyel.

Nap, mint nap látom, hogy több ezren regisztrálnak különböző oldalakon annak reményében, hogy munkát találjanak, pénzt keressenek, valódi internetes jövedelmet szerezzenek.
Egyre gyakrabban, sőt naponta többször érkeznek a postafiókomba olyan levelek, amelyekben szinte kivétel nélkül az alábbi üzenet jön.

“Regisztrálj ingyen, nem kell csinálnod semmit, azonnal kaptál ennyi, meg ennyi dollárt vagy eurót csupán a regisztrációdért. Ha a többi ismerőseidnek is elküldöd akkor még többet kapsz. Ha nem akarsz foglalkozni a témával, akkor is kapsz egy halom pénzt, siess nagyon vele, hiszen a fél világ regisztrált már rá, és napi több ezren csatlakoznak alád, ezért sem kell semmit tenned. Ja, majdnem kihagytam, hivatalosan még most nem indul, még az elején vagyunk. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, most teljesen ingyen, minden kockázat nélkül vághatsz bele a világ legjobb üzletébe.”
Általános, hogy senkinek semmit nem kell csinálnia, ezen kívül nincs semmi konkrétum, csak fizetik a zsíros jutalékot, de olyan emberrel még senki nem találkozott, aki ezzel keresett volna akár egy fillért is.
Ezek általában a Google fordítóval lefordított semmitmondó ajánlatok, csak túl ígéretesnek látszanak. Igaz az a régi mondás. “Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nagy valószínűséggel nem igaz.”
Ha most is éppen ilyen lehetőséget keresnél, akkor csalódni fogsz. Sajnos nem tudok ilyennel szolgálni, ilyen internetes pénzkereseti lehetőség nincs a tarsolyomban.
Keressél pénzt weblapok, vagy a blogok készítésével, és azokon hirdetők reklámjainak elhelyezésével, de ezt is meg kell tanulni, lényege a sok látogató, ez viszont nem könnyű feladat, úgy értem, látogatókat szerezni. A bloggert a Google üzemelteti, így előre sorolja a keresőkben, de mindettől még nem lesz elég látogatód, sok blogot kell készítened, hogyan csináld fénysebességgel?- kattints ide. 
Ha még nem tudsz blogolni, vagy talán még meg sem próbáltad, de szeretnél nagyon kevés pénzzel indítani egy online vállalkozást blogokkal, itt a lehetőség!

Nincsenek megjegyzések :