Közösségi média munkatársat keresünk otthoni munkavégzésre

Internetes munka otthonodból, internetes pénzkereseti lehetőség!
 Közösségi média munkatársat keresünk otthoni munkavégzéssel, heti 10-20 órában.

Feladatok:
- Facebook bejegyzések írása, Google Plus bejegyzések készítése, Twitter státuszüzenetek
- blogbejegyzések készítése
- együttműködés a SEO-val foglalkozó munkatárssal
- egyéb angol nyelvű adminisztrátori feladatok, weboldal apróbb szövegeinek megírása

Szükséges képességek:
- angol nyelvtudás írott formában
- jártasság Facebook, Google+ és Twitter területén

Bérezés:
- nettó 600-800 forint óránként

 Kapcsolatfelvétel a hirdetővel

Kiszámítható stabil otthoni munka

Internetes munka otthonodból, internetes pénzkereseti lehetőség!
Garantáltan, működő ,otthoni ,távmunka! Lelkes, és, kitartó ,ember ,vagy?
Nincs kockázat, nincs átverés. Hosszú távú megoldást kínálunk mindenkinek otthoni internetes, v munkával és nem gyors meggazdagodást munka nélkül. Kizárólag online d Nálunk csak rajtad múlik, hogy mennyit fogsz keresni! Gyere és legyél a munkatársunk ,dolgozunk az internet adta lehetőségeket kihasználva. Nálunk, ha elindulsz, viszonylag rövid idő alatt Uniós mértékű jövedelmed lehet, és 5-6 év alatt elérheted az anyagi függetlenséget!
Amit ígérhetünk az pusztán csak az a tapasztalat és tudás, amit mi már megszereztünk és ezt neked is megtanítjuk, ha van elég időd és kitartásod elvégezni azokat a feladatokat, amelyeket megmutatunk .
Ingyenes online képzések, havi fix fizetés.
Feltétel: internet, saját számítógép, skype. További infó: http://bit.ly/TmEjIT

Marketing munka otthonról mellékállásban

Internetes munka otthonodból, internetes pénzkereseti lehetőség!
 SFI Otthoni munka: Ingyenes regisztrációval induló reklámtevékenység.

Fő feladat egy nemzetközi webáruház és aukciós oldalreklámozása, amihez saját webiroda és marketing rendszer áll a rendelkezésünkre. A munka mellett nyereményjátékok várnak óránként, naponta hetente és havonta! Az egyetlen 14 éve működő stabil marketing hálózat az interneten. Az áruház kedvezményes áron kínál 9600 féle terméket! Amennyiben vannak saját termékeid ingyenes felületen értékesítheted! Nem ígér gyors meggazdagodást ez a program és naponta dolgozni kell vele! HA csapatot is építesz, akkor 6 hónap után 50$ havi kereset elérhető. Több száz ember csatlakozik naponta a világ minden tájáról, akikkel egy belső közösségi oldalon ismerkedhetsz! Páratlan rendszer, ne nem érdemes kimaradni belőle!

Csatlakozz még ma ingyenesen!


A legegyszerűbb bedolgozás 2015-ben.

Internetes munka otthonodból, internetes pénzkereseti lehetőség!

Pénzkeresés otthon kérdőív kitöltéssel távmunkában

Bedolgozás otthonról a világ egyik legnagyobb piackutató vállalatának!

Sokan olyan internetes munkát keresnek, ahol nem kell pénzt befektetni, nem kell embereket győzködni, hanem valós munkavégzéssel lehet pénzt keresni.
A kérdőívkitöltés egy ilyen munka. Ingyenesen, havi pár perc időráfordítással lehet jövedelemre szert tenni. Az igaz, hogy meggazdagodni nem lehet belőle, de egy kis aprópénzt össze lehet gyűjteni, ha valaki komolyan veszi.
Nem rég találtam egy kérdőívkitöltéssel foglalkozó rendszerre, amelyet a világ egyik legnagyobb, felmérések alapján dolgozó piackutató vállalata üzemeltet. A rendszer segítségével kutatásokban vehetünk részt. Internetes kérdőíveket kell kitöltenünk, amelyekért pontokat kapunk, vagy sorsoláson veszünk részt. Az összegyűlt pontokat később nagyszerű dolgokra válthatjuk be (pl. vásárlási utalvány). Ezen kívül a rendszer tagjai automatikusan részt vesznek sorsolásokon, ahol 25.000 Ft értékű vásárlási utalványt lehet nyerni. Egy automatikus meghívó küldő rendszer segítségével barátainkat is meginvitálhatjuk, hogy csatlakozzanak. Ezért is pontok járnak, így még több pénzt kereshetünk.
Amióta tag vagyok folyamatosan küldik a kérdőíveket. Nekem általában 2-3 érkezett havonta. Az átlag havi 1-4 kérdőív személyenként. Egy kérdőívért 10-250 pontot adnak, ami akár 5-600 Ft-ot is érhet, de van amikor 5000 pontot sorsoltak ki a kérdőív kitöltők között.
Sokféle témában kaptam már kitöltendő űrlapot. Volt, hogy reklámhordozókat kellett felismerni, értékelni, volt olyan, ami az áramszolgáltatással függött össze. Szóval elég sokrétűek.
A pénzt olyan vásárlási utalványok formájában kaptam meg postán, amelyek rengeteg helyen, gyakorlatilag bármire felhasználható (én Tescoban, Aldiban használtam fel eddig. Vettem rajta élelmiszert, ruhát). Jelenleg 1000 Ft a minimum, amit kifizetnek.
Ennyi információm van a lehetőségről. Bízom benne, hogy ennyi is elég, hogy jó döntést hozz.
Ha úgy gondolod, hogy neked is szükséged van könnyű, egyszerű munkával szerezhető forintokra, akkor ne tétovázz, kattints a lenti linkre, ahol regisztrálhatsz a kérdőív kitöltésre. Veszteni való nincs, hisz ingyenes és biztosan működő jó pénzkereseti lehetőségről van szó.
A regisztrációs űrlapon több kérdés is szerepel. Ezek azért vannak, hogy megismerjenek és számodra érdekes és neked illő kérdőíveket küldjenek. Javaslom, korrektül töltsd ki az összes adatot!Itt jelentkezhetsz a kérdőív kitöltéses munkára. Csak kattints ide!