Magyarországon teljesen új pénzkereseti lehetőség

Internetes munka otthonodból, internetes pénzkereseti lehetőség!




Az Infinity egy román cég, és a kérdés,miért is ajánlom ezt neked? Legtöbb termék külföldről származik: olasz, francia,spanyol, svéd, Ausztria és India cégeitől, természetesen román termékeink is vannak. Nálunk mindent megtalálsz a parfümöktől a háztartási szerekig, sminkek, gyógyszerek,ruhák, táskák, konyhai tartozékok, telefonok, tartozékok számító géphez, még téglát is lehet kapni nálunk..

A termékek minőségileg vernek bármely hasonló termékeket forgalmazó céget. Magyarországon most fogunk terjeszkedni,és ehhez képviselőket, koordinátorokat keresünk .Ehhez nem szükséges tapasztalat, de ha van, az még jobb!

Egyenlőre a székhelyünk Romániában van, amely már 10 éve működik, mivel még nem sok ember iratkozott be Magyarországról,de ha nő a kereslet,akkor ott is nyitunk egy raktárat. A minimális rendelés 10.000 ft, ebből automatikusan egy 15% kedvezményed van,mivel a cég munkatársa vagy,és ezen kívül még ajándékokat is kapsz, amely minden hónapban változik.

Minél nagyobb a rendelésed,annál több a %-od,annál több a nyereséged, csapatot építhetsz, hogy többet tudj keresni, akár 100 ezer Ft- ot havonta. Ne feledjük,újonnan induló cégről van szó,ami nagyo nagy lehetőséget rejt. Fontold meg,és ha úgy érzed,hogy ebbe szívesen belevágnál, hisz nincsenek kötöttségek, nincs kötelező fizetés,és bármikor abba lehet hagyni.

Infinity a nagy lehetőség!

További részletek: n.mariaedit@gmail.com

varencsa@gmail.com