Pénz azonnal, folyamatos jövedelem az interneten

Internetes munka otthonodból, internetes pénzkereseti lehetőség!

Legyél Te is tulajdonos! 

 A világ legnagyobb közösségi oldalai évente több milliárd dollár bevételt érnek el az által, hogy felhasználóik teljesen ingyenesen használják oldalaikat.
A GlobAllShare célja, hogy felhasználói ne csak használják, hanem a magukénak érezzék a globális közösséget és ezáltal valóban úgy formálják, ahogy nekik a legmegfelelőbb. Ezért a GlobAllShare minden felhasználójának tulajdonosi státuszt biztosít ingyenesen megszerezhető részvények formájában az előszervezési időszak alatt. A GlobAllShare minden tagja, aki az előszervezés ideje alatt csatlakozik és részt vesz a globális terjeszkedésben folyamatosan GlobAllShare részvényekhez juthat teljesen ingyenesen és részvényei után minden hónapban részesedést kap a globális nyereségből az indulást követően.  
Részesülj a globális nyereségből!

 A GlobAllShare minden felhasználójával megosztja globális nyereségét, aki részt vett az előszervezés ideje alatt a globális terjeszkedésben. Az indulást követően a GlobAllShare részvényesei között minden hónapban a globális nyereség 70%-oszlik meg részvényeik száma alapján, így minden részvényes folyamatos havi jövedelemhez juthat. De a GlobAllShare részvényesei nem csak havi részesedést kapnak, hanem részvényeiket el is adhatják azok névértékén, így azonnal nagyobb összeghez juthatnak. Szerezz Te is részvényeket A GlobAllShare közösségében Te is egyszerűen juthatsz részvényekhez az előszervezési időszak alatt. Mindössze annyi a dolgod, hogy meghívod ismerőseidet a GlobAllShare oldalára. Ha sikerült 5 ismerősödet meghívnod, akkor máris 1 GlobAllShare részvényhez jutottál. De nem csak saját ismerőseid meghívásai után szerezhetsz részvényeket, hanem minden az ismerőseid után meghívott további felhasználó, ismerőseid ismerősei után is, mert 7 egymást követő szinten keresztül minden ismerősöd után, aki eléri az 5 sikeres meghívást 1 újabb GlobAllShare részvényt kapsz Te is. Ha sikerült 5 ismerősödet meghívnod, akkor máris 1 GlobAllShare részvényhez jutottál. De nem csak saját ismerőseid meghívásai után szerezhetsz részvényeket, hanem minden az ismerőseid után meghívott további felhasználó, ismerőseid ismerősei után is, mert 7 egymást követő szinten keresztül minden ismerősöd után, aki eléri az 5 sikeres meghívást 1 újabb GlobAllShare részvényt kapsz Te is.

Folyamatos jövedelem!

 A GlobAllShare globális közösségében részvényeid után folyamatos havi jövedelemhez juthatsz, mivel minden hónapban részesedést kapsz a globális nyereségből, részvényeid száma alapján. Ha sikerült 5 ismerősöd meghívnod a GlobAllShare közösségébe és meghívott ismerőseid is 5 ismerősüket hívták meg az téged követő 7 szinten, akkor a következő részesedésre lehetsz jogosult minden hónapban. 
szint 1 5 meghívás 1 GAS részvény szint 2 25 meghívás 5 GAS részvény szint 3 125 meghívás 25 GAS részvény szint 4 625 meghívás 125 GAS részvény szint 5 3 125 meghívás 625 GAS részvény szint 6 15 625 meghívás 3 125 GAS részvény szint 7 78 125 meghívás 15 625 GAS részvény Összesen 19.531 GAS részvény A példa alapján összesen 19.531 GlobAllShare részvényt szerezhetsz ingyenesen, melyek után havi részesedést kapsz a globális indulást követően. Ha például minden részvény után csak 0.25$ részesedést kapsz havonta, a globális nyereségből, akkor is közel 5.000$ lesz a havi jövedelmed. De minden részvényed után havonta 0.5$ vagy 1$ részesedést is kaphatsz, így havonta 10.000$ vagy 20.000$ jövedelmet is könnyen elérhetsz. Részvényeid számát, értékét és havi részesedésed összegét Webirodádban láthatod folyamatosan.

Pénz azonnal!

 A GlobAllShare közösségében részvényeid után nem csak részesedést, folyamatos havi jövedelmet szerezhetsz, hanem azonnal nagyobb összeget is, mert részvényeid akár azonnal eladhatod. Részvényeidet a globális indulást követően, azok névértékén el is adhatod, így azonnal nagyobb összeghez juthatsz. Például, ha a részvények névértéke 10$ lesz az indulást követően és Te a példa szerinti 19.531 GlobAllShare részvénnyel rendelkezel, akkor azokat összesen 195.531 $-ért adhatod el, így azonnal jelentős pénzösszeghez juthatsz. Természetesen a Részvények névértéke könnyedén elérheti a részvényenkénti 20 vagy 40$-t is, attól függően, hogy mennyien használják a GlobAllShare közösségi oldalát világszerte. Ne feledd, hogy részvényeket csak az előszervezési időszak ideje alatt szerezhetnek a GlobAllShare felhasználói teljesítményük alapján, így a globális induláskor csak azok rendelkeznek majd részvényekkel, akik részt vettek a GlobAllShare kiépítésében. Az indulást követően nem lesz további részvénykibocsájtás, így részvényeket kizárólag csak azoktól a felszanálóktól lehet majd vásárolni, akik részt vettek a globális kiépítésben és ezért részvényeket kaptak.

Vár globallshare csapata!
GlobAllShare World Society www.globallshare.com | support@globallshare.com