Pénzkereseti lehetőség TianDe kozmetikumok forgalmázával

A TianDe International tanácsadókat keres országszerte, a TianDe a közeljövőben nyitja piacát Magyarországon és nyit egész Európa felé
Termékskála roppant gazdag, többek között:
Hajápolás, arcápolás, fogápolás, testápolás, kéz- láb ápolás, dekor kozmetikumok, partfümök, ékszerek, ajándékok, gyógyteák, noni gyümölcs tea is!
Több mint 700 TianDe termék kínai állami vállalat terméke, gyógynövényekből készült tibeti és kínai receptek alapján, a termékeknek azonnali hatása van. Legyél az elsők között, hisz még csak most indul, ne feledd, mi az elsők között vagyunk, mindenki más csak utánunk jöhet:)
Nem kell semmit befizetni, ingyenes a regisztráció a web iroda és a weboldalad is.
Pillantsál bele a katalógusba, egyenlőre oroszul (a rubel árfolyama: 7,88).http://tiande.ru/online.php?lan=rus&pk=0, de amint élesben indul, lesz magyar katalógus is.
Kétféleképpen kereshetsz pénzt, értékesítés katalógus alapján, az árrés 35%- ék, csoportot építhetsz, az általunk behozott tagok után jutalékot kapunk  Most óriási karriert építhetsz, csak rajtad áll, a TianDe óriási lehetőséget ad a kezedbe.
Gondold át jól, mert országszerte és egész Európában nagyon sokan csak rajtunk keresztül tud a a TianDe termékekhez hozzájutni. Széles a skála, ismerősök, család, illatszerboltok, és amit képzeleted még csak hozzátehet!
Itt tudsz regisztrálni:
http://maryca.tiandelux.biz/?l=hu&m=biz
Fontos, hogy ékezetes betűket ne használj, mindent pontosan töltsél ki, és a gmail címedet használd erre a célra.
Amint megkapom a visszajelzést emailen a regisztrációdról, lekérem a reg számodat, a szerződést, a referencia linkedet az orosz honlapról, és a további információkkal együtt elküldöm neked.
Legyél most az egyszer Te is jókor jó helyen, legyél magyarországi úttörője aTianDe termékek forgalmazásában.